Huur de mooiste vakantiehuizen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiehuizen te huur

Normandië ligt in het noordwesten van Frankrijk tussen Picardië en Bretagne, en grenst aan het Kanaal. Normandië bestaat uit de regio's Haute-Normandie en Basse-Normandie. Haute-Normandie bestaat uit de departementen Seine-Maritime en Eure. Tot Basse-Normandie behoren de departementen Orne, La Manche en Calvados. Het charmante Normandië kenmerkt zich door steile krijtrotsen, groene natuur, uitgestrekte zandstranden, zeevruchten, calvados, cider en camembert. Maar Normandië is ook onlosmakelijk verbonden met de Tweede Wereldoorlog.  Op 6 juni 1944 was de Normandische kust namelijk het decor van één van de bekendste geallieerde offensieven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een bezoek aan de landingsstranden ((Utah, Omaha, Gold, Juni en Sword ) is dan ook een absolute aanrader.

Op zoek naar een vakantiehuis in Normandië? Zoek niet langer. Bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek snel ons brede waaier aan comfortabele en sfeervolle vakantiehuizen in Normandië. 
Al onze vakantiehuizen liggen verspreid over de verschillende departementen van Normandië: Seine-Maritime, Eure, Orne, Manche en Calvados. Je gaat een onvergetelijke vakantie tegemoet, waar je ook verblijft. 
Waar wacht je nog op? Boek snel je vakantiehuis in Normandië!